Repetities

                                       

Samen repeteren verbindt en geeft ritme aan de week!

Ons koor repeteert iedere woensdagavond van 20.00-22.00 uur met uitzondering van de (school)vakanties. Vaste oefenruimte is de mooie Oud Katholieke Kerk, Cronesteinkade 2, in Leiden. In de pauze drinken we met elkaar koffie en thee. Een indruk krijgen van zo'n repetitie? Bekijk dit filmpje We gaan weer repeteren !

Tijdens die repetities studeren we nieuwe werken in en zingen we gekend repertoire. Ook besteden we aandacht aan zangtechniek en stemvorming.
Alle bladmuziek en oefenmuziek, ingespeeld door een pianist of per stemsoort ingezongen door onze dirigent, staat op de website. Van deze handige service maken zowel nieuwe als ervaren koorleden veelvuldig gebruik bij hun oefeningen thuis. Steevast beginnen we op de repetitie avond met inzingen, luister maar: We beginnen met inzingen

Daarnaast wordt een jaarlijkse koordag georganiseerd al dan niet met een gastdocent of -dirigent om aan onze klankkleur en presentatie te werken. 
We gaan af en toe met elkaar naar een concert  en op zijn tijd met elkaar iets drinken of eten hoort ook bij ons. Kom gerust eens bij ons langs om de sfeer te ervaren! Neem hiervoor contact op met onze secretaris Brigit van Haaster, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn begin dit jaar geïnterviewd door Eddo Velders, die in het Leids Nieuwsblad schrijft over het maatschappelijk leven in Leiden. Hij schrijft over wat voor koor we zijn, wat we doen en met wie we samenwerken. Dit informatieve interview is te lezen via deze link: 
Download _Interview_Leids_Nieuwsblad_2024_02_04